Beurer FT 65 (T)

Beurer FT 65 (T)

Termometer FT 65 (T) Beurer

Beurer termometer FT 65 (T) är en mångsidig termometer som kan mäta temperaturen både i örat och på pannan, samt yttemperatur på föremål och vätskor. Perfekt för att hålla koll på familjens hälsa och andra temperaturbehov i vardagen.

Snabb temperaturmätning
Med Beurer FT 65 kan du snabbt och enkelt mäta kroppstemperaturen både i örat och på pannan. Den är även utmärkt för att mäta yttemperatur, till exempel på nappflaskor eller badvatten, vilket gör den användbar för olika situationer i hemmet.

Perfekt för hela familjen
Termometern är designad för hela familjens behov. Med sin stora och lättlästa display kan du enkelt läsa av tid, datum och temperatur. Dessutom har den 10 minnen, vilket gör det lätt att hålla koll på tidigare mätningar för varje familjemedlem.

Extra trygghet med feberalarm
Beurer FT 65 har ett feberalarm som varnar dig när temperaturen är för hög. Detta ger extra trygghet, särskilt vid användning på barn eller äldre. Du kan snabbt reagera om temperaturen indikerar feber.

Automatiskt avstängning för enkel användning
Termometern har en automatisk avstängning, vilket sparar batteri och förlänger livslängden på enheten. Batteri ingår, så du kan börja använda den direkt.

Läs mer om Beurer FT 65 (T)

Beurer FT 65 (T)

Övrig personvård

Hitta Beurer FT 65 (T) även hos:






Rulla till toppen