PR Home Mia ML00-471 Classico Vit 14cm

PR Home Mia ML00-471 Classico Vit 14cm

Lampskärm Mia ML00-471 Classico Vit 14cm PR Home

Letar du efter en stilren och kompakt lampskärm? Lampskärm Mia ML00-471 Classico vit 14 cm från PR Home är den perfekta skärmen för dig som vill ha en lättplacerad klassisk lampskärm i linnetyg.

Stilren design i linnetyg
Lampskärm Mia har en klassisk form och är tillverkad i linnetyg, vilket ger ett mjukt och naturligt uttryck. Den vita färgen gör att skärmen enkelt smälter in i alla typer av inredningar, från moderna till mer traditionella hem. Dess tidlösa stil gör den till ett utmärkt val för många olika rum.

Enkel att fästa med klofäste
Med ett praktiskt klofäste fästs lampskärmen direkt på ljuskällan, vilket gör det snabbt och enkelt att byta skärm eller förnya din lampa.

Perfekt för mindre lampor
Med en diameter på 14,5 cm nertill och 10,5 cm upptill, och en kompakt storlek som passar bra på mindre lampor, ger Mia ett behagligt och mjukt ljus. Den är perfekt för bordslampor, fönsterlampor eller vägglampor.

Passar i alla hem
Tack vare sin enkla, vita design passar lampskärm Mia in i alla hem och kan kombineras med många olika lampfötter. Den tidlösa stilen gör att den alltid känns aktuell, oavsett hur din inredning förändras över tid.

Läs mer om PR Home Mia ML00-471 Classico Vit 14cm

PR Home Mia ML00-471 Classico Vit 14cm

Lampskärmar

Hitta PR Home Mia ML00-471 Classico Vit 14cm även hos:






Rulla till toppen