Netgear A6100-100PES USB adapter

Netgear A6100-100PES USB adapter

Netgear A6100-100PES USB adapter

Netgear A6100 WiFi USB Mini Adapter är en kompakt och kraftfull nätverksadapter som gör det enkelt att uppgradera din dator till den senaste trådlösa standarden. Med stöd för flera WiFi-standarder och en enkel anslutning är denna adapter ett utmärkt val för snabb och pålitlig internetuppkoppling.

Snabb och pålitlig anslutning
Netgear A6100 USB Mini Adapter erbjuder snabb och pålitlig trådlös anslutning med stöd för de senaste WiFi-standarderna inklusive 802.11ac. Detta innebär att du kan njuta av snabbare hastigheter och bättre prestanda, vilket är idealiskt för streaming, spel och nedladdningar.

Kompakt och bärbar
Denna adapter är extremt kompakt och lätt. Med en vikt på bara 8 gram är den lätt att bära med sig och perfekt för användning på resande fot.

Dubbelbandsfrekvens
Netgear A6100 stöder både 2.4 GHz och 5 GHz frekvensband, vilket ger dig flexibilitet att välja den bästa frekvensen för din miljö och undvika trängsel på nätverket. Detta förbättrar anslutningskvaliteten och minskar störningar.

Enkel installation
Med Wi-Fi Protected Setup (WPS) och Push ‘N’ Connect-anslutningsknapp är installationen av Netgear A6100 enkel och snabb. Du behöver bara trycka på en knapp för att ansluta adaptern till ditt nätverk, vilket sparar tid och ansträngning.

Medföljande programvara
Netgear Genie-programvaran medföljer och hjälper dig att hantera och övervaka din nätverksanslutning. Med denna användarvänliga programvara kan du enkelt ställa in och optimera din WiFi-anslutning.

Läs mer om Netgear A6100-100PES USB adapter

Netgear A6100-100PES USB adapter

Nätverkskort

Hitta Netgear A6100-100PES USB adapter även hos:






Rulla till toppen