En Gyutoh kniv i mindre storlek från Miyabi serien Mizu5000MCT. En kniv du kan använda till att skära både kött och grönsaker men som även är ypperlig att använda som skalkniv. Bladet är bredare och längre vilket tillåter dig att med smidighet skala en frukt eller en grönsak. Den här kompakta kockkniven är lika praktisk som vacker och kommer underlätta arbetet i köket.
Knivens kärna består av hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål som är täckt av två lager hamrat rostfritt stål vilket ger bladet dess unika och vackra mönster. Bladet har sedan slipats enligt den traditionella tre-stegs metoden Honbuzake. För hand slipas bladet tre gånger för ökad skärpa vilket resulterar i en sylvass egg. Handtaget är tillverkat i Micarta, ett material som är både slitstarkt och bekvämt att hålla i. Metallocket på handtagets ände balanserar ut kniven och fulländar dess eleganta utseende.
Tillverkad i Japan av skickliga hantverkare. Diska kniven för hand och torka av den direkt med en torr handduk.
Läs mer om Miyabi – Mizu 5000MCT Gyutoh KOmpakt Kockkniv 14 cm
Hitta Kockknivar även hos: